Rainy day

Ut och gå i regnet.
Myyys.

Händelserik helg i Paris

Det är verkligen en upplevelse att vara här igen.
Jag och Cam ränner runt på Paris gator och njuter av varje ögonblick.
Läser Parfymen äntligen, och det är kul att känna igen ställena författaren beskriver. Han nämnde till och med St Germain.
Ska inte berätta om alla konstiga eskapader i Paris, men kan ju nämna att vi igår var på en Metalklubb och lyssnade på exprimentell metal dit vi tillråga på allt blev bjudna av sångaren i Acyl. Vidare dygnade Cam eftersom hon kom hem halv elva (på morgonen) i söndags så hon var på ganska uselt bakishumör igår haha. Men vi hade kul ändå, även om våra kroppar nog undrar vad vi håller på med. Först ingen mat på ett dygn, endast alkohol, sedan hetsätning av pizza och lite sömn. Ett under att vi överlevt så här länge. Kul helg i alla fall!

Nu börjar en ny arbetsvecka och det tar inte emot. Efter helgen behövs lite vila. Det är ganska illa när man kör slut på sig själv mer på sin lediga tid än på jobbet. Men kul är det!Nu börjar jag igen

Det finns så små saker som gör skillnad.
Små saker som gör mig så extremt glad.

Som till exempel att det fanns tre kuddar i sängen jag ska sova i under ett halvår. Eller att min au pair-unge gjort en skylt på min dörr som det står "Johanna's world" på. Hur gulligt är inte det? Eller att det fanns en filt i garderoben. Och en helkroppsspegel i rummet. Super. Vad glad man blir. Det krävs så lite, men ack så viktiga ting för att man ska känna sig välkommen.

<3

RSS 2.0